Motivatie spreker
Het overbrengen of bewaken van de (kern)boodschap op een congres, een vergadering of een seminar is een kardinaal punt. Het is tevens voor iedere organiserende partij een opdracht om deze boodschap krachtig te presenteren en te voorkomen dat de aandacht hier op wegzakt.
Ilse Rietdijk staat bekend om haar krachtige en kernachtige motivation talks. Met haar interactieve pijlen brengt zij doeltreffend haar gehoor op het puntje van de stoel en -met ruimte voor humor- bij “de les”. Het onderwerp van de samenkomst krijgt hierdoor een vorm van aandacht, die de bezoeker zich lang na afloop zal weten te herinneren.

Dagvoorzitter
Het verbindend element tijdens een congres, (bedrijfs)presentatie, seminar etc. is een dagvoorzitter. Ilse Rietdijk is zo’n verbinder. Met haar oog en oor voor organisatie, communicatie en samenwerking geven bijeenkomsten de gewenst kleur en klank. Met haar natuurlijke vorm van leiderschap en met een vleugje humor begeleidt zij inleidingen, discussies, interviews, presentaties en agenda’s.


Ilse Rietdijk - Training Coaching Presentatie Gedragstherapie - ilse@ilserietdijk.nl - Tel: +31 (0) 6 22 507 349 - Houten